06 de juny 2015

OBSERVACIÓ A CLASSE

Hem passat el curs fent observacions d' alló que ens semblava interessant. Plantejant hipòtesis i arribant a conclusions sobre els experiments que al nostre racó de la ciència hem plantejat.


 Una de les tantes experiències que hem compartit a la classe de ciències ha sigut la evolució que han fet els cucs de seda.

 Des de que van eixir de l' ou.

Fins que han anat creixent poc a poc i fent-se grans...I ara ja estan en fase de crisàlide.Alguns se' ls hem emportat a casa per a que després de la metamorfosi isca de la crisàlide la papallona, fique ous  i el seu cicle vital comence de nou.  
Estem molt contents, hem sigut testimonis de com a la natura tot té el seu sentit i el seu perquè i si no s' interrumpeix, el cicle vital dels animals i plantes, continúa.
Son moltes les conclusions a les que hem arribat però sobre tot, la més important ha sigut la de  que cal tindre  cura i ser respectuosos amb els animals i la natura, i  que al nostre voltant passen coses molt interessant i divertides, sols hem de tindre els ulls sempre oberts i no perdre mai les ganes d' aprendre.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada