03 de juny 2015

LA TROMPA


La trompa és un típic joc valencià amb materials. El joc consisteix a realitzar una circumferència en el sòl i un participant fa ballar la trompa amb l'objectiu que rode el major temps possible i que no isca del cercle. La resta de participants repeteixen la mateixa operació. Es pot jugar en qualsevol superfície plana. Els materials necessaris són una trompa de fusta i una corda per a fer-la ballar. Joc recomanat a partir de 7 anys d'edat.   -
Els alumnes de segon volen fer-vos una demostració de com la fan ballar i donar-vos algun truquet per a fer més divertida i entretesa l' activitat.

Els alumnes de segon volen ensenyar-vos com de bé la fan ballar i també alguns truquets que fan més divertida l' activitat.

1 comentari:

  1. Ey!!!!!! chicos y chicas increible lo que haceis con las trompas. Cuando yo era pequeña también jugábamos con ellas, erán de madera y nos las pintabamos de colores. Además de hacerlas rodar y hacer malabares con ellas podríais investigar ya que hay infinidad de juegos en equipo. Por cierto un abrazo muy fuerte para Antonio por haber enseñado a Andreu ha hacer el Boomerang, eres la caña Antonio. Besos para todos.

    ResponElimina