21 de juny 2015

FLASH MOB

El divendres vam fer cloenda del curs amb la participació de tota l' escola en un *FlashMob. Va ser molt divertit i com sempre, molt enriquidor poder participar tota l' escola en una activitat  conjunta per a que cadascú col.labore en un projecte en comú.
I amb açò donem per finalitzat el curs. Passeu-ho molt requetebé, nadeu, jugueu, passetgeu per la platja, divertiu-vos però recordeu que l' estiu és molt llarg i sempre va bé repassar una miqueta per a que en setembre ho portem tot fresquet i pugam començar a tope el curs.

Bon estiu famílies!!
FLASMOB:Mobilització espontània (en l'anglès, flash mob), és una acció organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic, realitza  una coreografia  un poc  inusual i després es dispersa ràpidament. Solen convocar-se a través dels mitjans telemàtics (mòbils i Internet i en la major part dels casos, no tenen cap objectiu més que l'entreteniment, però poden convocar-se també amb objectius polítics,reivindicatius, solidaris[1][2] o publicitaris.[3]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada