14 de novembre 2010

Ja sabem fer el llit

Alguns de nosaltres ja sabien pero altres encara no havien fet mai un llit i com que som molt treballadors i emprenadors, ens hem proposat el repte de aprendre a fer el llit!!.

Primer, necessitem ficar el llançol damunt del matalás.Després, el coloquem per dins per a que no quede cap plec que puga molestar quan ens gitem.

I ara, desplegarem el llançol de dalt que ens servirà per a que ens tapem.

Colocarem la manteta que necessitem per a refugiar.nos del fred que fa de nit a la tardor i l´hivern. Upss, que agust s´està en el llitet que estem fent!!.

  

I per últim, cal desplegar i guardar els llançols  per a ficar-los a la rentadora!!.

Ja podem colaborar en les tasques de la casa, a més de parar  taula i replegar els nostres joguets ara també podrem ajudar a fer el llit, som uns campions que sabem fer de tot!!.

4 comentaris:

 1. Hola amiguets!!!
  El pròxim dia podeu vindre a ma casa a fer-me el llit perquè ho feu molt bé.
  Un beset

  ResponElimina
 2. Està molt bé això de saber fer-se el llit, per a què tots i totes ajuden en les tasques de casa (i també per a que Cristina es faja la migdiada, jejeje).

  Besets d'una antiga companya de cole.

  ResponElimina
 3. Els teus antics alumnes et convidem, a tu, ales teues companyes i a tots els xiquets de Primer Cicle a visitar la nostra increible fira dels éssers vius el proper dijous 2 de desmmbre. No t'ho pots perdre. la seguretat en el recinte està garantida. Ens vegem.

  ResponElimina
 4. Gràcies Amparo pels comentaris, a vore quan ens fas una visita, ací ens enrecordem moltíssim de tú. Besets guapa!!
  Jose, gràcies per compartir l´activitat amb nosaltres, es nota que haveu treballat molt en cada taller perquè vos ha eixit tot perfecte. Fins l´altra!!.

  ResponElimina