19 d’abril 2011

Visita al Parc de La Rodana.

Després d' haver estudiat i debatit les diferentes propostes que els grups han elaborat per a conservar i millorar el Medi ambient, hem anat cap a la Rodana per a ficar el pràctica tot alló que hem aprés.Allí, la mamà de Rafa de la classe de Vicky, ens ha donat unes pautes i consells  per a cuidar i relacionar-se correctament amb els gossos. També hem recordat la importància de concienciar-se en el respecte i cura dels animals, moltes gràcies M. Carmen!!


I després tocava  fer el treball de camp, contestar un qüestionari per a comprovar si la gent que visita el parc està concienciada de la importància que té seguir unes normes per a conservar i cuidar les plantes, l´espai i la fauna que viu allí.

Amb l' ajuda dels xiquets i xiquetes de la classe dels Micos realitzem eltreball d´investigació i recerca.


I després de tant de treball ara toca jugar. Jose Alberto ens ha proposat uns jocs populars que ja haviem practicat previament al cole pero clar, allí ha segut molt més divertit.I ara tornem cap a l´escola un poc més cansats però molta informació i conciéncia sobre els hàbits i conductes que hem de seguir per a conservar i millorar l´estat de la natura.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada