12 de juny 2012

La Maga Faureta

Per fí, després de tot el curs contant les aventures de la maga Faureta  i dibuixant cada personatge que apareixia als capítols, hem anat a fer-li una visita a sa casa, el bosc de la Rodana.


Allí, ens ha anat deixant pistes i proves que caldria  superar per a poder conseguir el tresor que havia  amagat en un lloc secret.
Després de trobar cada una de les pistes amagades per la vora del sender que atravesa el bosc, hem tornat al parc i una vegada all vam vore com  el tresor l´havia deixat amagat davall dels columpios!! Una bossa de xuxes i dos balons per a jugar al pati, qué sabuda la Maga .Com sabia que ens feia tanta falta???





                                                Gràcies maga, esperem vore´t prompte.






2 comentaris:

  1. eiiiiiiiiiiiiiiii xiquets i xiquetes!!! quina excursió més xula!! m'en recorda quan vàrem fer d'exploradors en 5 anys!!!

    ResponElimina
  2. Síiiiiiii, i gràcies a que ja havien anat d´exploradors van poder trobar el camí que si no...ni idea d´on vivia la maga.
    Gràcies també a JuanBa que ens va ajudar a trobar el camí i les pistes que estaven escampades per la muntunya. Si ens lliges, moltíssimes gràcies per tot, JuanBa, t´esperem l´any que vé!!!.

    ResponElimina