27 de gener 2011

Tutor lector

Dins de les activitats del pla lector hem encetat el projecte " El tutor lector" que consisteix en que un alumne de tercer acompanya, guia i ajuda a un alumne de primer mentres llig un llibre o realitza activitats de lectura.
Cada quinze díes ens reunim a la biblioteca i allí compartim moments de lectura entre els alumnes, incentivem el gust per aquesta activitat i realitzem tasques de comprensió lectora.
Les sessions estàn resultant ser molt motivants tant per als companys de tercer com els de primer. Als majors els agrada la responsabilitat que estan asumint i s´esforcen per llegir millor , guiar i millorar la pràctica lectora per a poder a ajudar de manera eficient al seu alumne, el xiquet de primer.
Als menuts també els agrada esta activitat i tornen molt contents  a classe perque ademés de practicar la lectura se n´adonen de que no cal ser adult per a ensenyar i a més a més, les  activitats que els proposen els majors són molt divertides, qui millor que un xiquet  per a saber com motivar e incentivar a un altre ?
Ací podeu vore algunes fotos de l´activitat.

5 comentaris:

  1. Esat molt bé el missatge, ho he enllaçat des del bloc del Segon Cicle. Pujaré a la web el programa per a que es puga consultar. Jose

    ResponElimina
  2. He pujat a la web elprograma i la fulla de seguiment. Ací els tens.

    http://intercentres.edu.gva.es/cpfaura/PDF/SEGUIMENT%20APADRINAMENT.pdf


    http://intercentres.edu.gva.es/cpfaura/PDF/PROGRAMA%20APADRINAMENT%20LECTOR%20%20%20Curs%2010-11.pdf

    ResponElimina
  3. he intentat enviar-te el codi per a incrustar el vídeo de youtube però no em deixa ( su HTML no és acceptable) ja veus tu? en fi entra al bloc i copia-lo Jose

    ResponElimina
  4. hola Cristina soc Alba i he entrat per a vore que fas en els teus alumnes adeu.


    ALBA.

    ResponElimina
  5. Hola Alba!! Estem aprofitant moltíssim els vostres coneixements de comprensió i velocitat lectora, gràcies perquè ho esteu fent fenomenal, sou molt bons mestres!!
    Un beset bonica!!

    ResponElimina