27 de gener 2011

Tutor lector

Dins de les activitats del pla lector hem encetat el projecte " El tutor lector" que consisteix en que un alumne de tercer acompanya, guia i ajuda a un alumne de primer mentres llig un llibre o realitza activitats de lectura.
Cada quinze díes ens reunim a la biblioteca i allí compartim moments de lectura entre els alumnes, incentivem el gust per aquesta activitat i realitzem tasques de comprensió lectora.
Les sessions estàn resultant ser molt motivants tant per als companys de tercer com els de primer. Als majors els agrada la responsabilitat que estan asumint i s´esforcen per llegir millor , guiar i millorar la pràctica lectora per a poder a ajudar de manera eficient al seu alumne, el xiquet de primer.
Als menuts també els agrada esta activitat i tornen molt contents  a classe perque ademés de practicar la lectura se n´adonen de que no cal ser adult per a ensenyar i a més a més, les  activitats que els proposen els majors són molt divertides, qui millor que un xiquet  per a saber com motivar e incentivar a un altre ?
Ací podeu vore algunes fotos de l´activitat.

25 de gener 2011

kankinsky

Els xiquets de primer A estem estudiant al pintor Vassily Kankinsky. Hem llegit la seua vida i vist seua obra i tant ens ha agradat que estem intentant còpiar alguns dels seus quadres, ficant-li molta imaginació, molta il.lusió i sobre tot, moltes ganes per a crear composicions pictòriques partint de la música com feia el gran pintor.
Ací en teniu una mostra, estem fet uns artistes fins i tot l´entrada a la classe sembra un museu!!





23 de gener 2011

Warhol

Els alumnes de segon estem treballant els quadres d´Andy Warhol. Estem fent pràctiques amb la cara de Marilyn i quan ja dominem la tècnica pintarem els nostres retrats. Ha quedat super bonic!!